1. Lloc web i presència a Internet

Import màxim de subvenció 2.000€

Dissenyem i programem la teva web adaptada a qualsevol tipus de dispositiu mòbil. Si no tens web o e-commerce, ens encarreguem de desenvolupar-lo seguint criteris que prioritzin la seva usabilitat, posicionament i disseny. També som especialistes en SEO i SEM perquè el teu negoci sigui visible i en les primeres posicions als motors de cerca.

Preus del projecte web

Des de 1 fins a 9 apartats (pàgines) al lloc web – A partir de 750€

Des de 10 fins a 50 apartats (pàgines) al lloc web – A partir de 1.200€

2. Comerç Electrònic

Import màxim de subvenció 2.000€

Dissenyem i programem la teva web adaptada a qualsevol tipus de dispositiu mòbil. Si no tens e-commerce, ens encarreguem de desenvolupar-ho seguint criteris que prioritzin la seva usabilitat, posicionament i disseny. T’oferim les millors solucions perquè puguis vendre els teus productes o serveis a través d’internet. També som especialistes en SEO i SEM perquè el teu negoci sigui visible i en les primeres posicions als motors de cerca.

Preus del projecte web

Menys de 10 apartats (pàgines) al lloc web i menys de 100 articles – Entre 900€ i 1.800€

Més de 10 apartats (pàgines) al lloc web i més de 100 articles– A partir de 1.800€

3. Gestió Xarxes Socials

Import màxim de subvenció 2.500€

Gestionem els perfils socials que s’emmarquin millor a cada empresa, ja que cadascuna té unes necessitats i objectius diferents.

  • Creem i/o seleccionem continguts de qualitat.
  • Planifiquem les publicacions per optimitzar-ne l’efecte.
  • Analitzem els resultats per optimitzar-ne l’efecte futur.

Preus de gestió de xarxes socials

A partir de 99€/mes

4. Gestió de Clients

Import màxim de subvenció 4.000€

A3ERP- CRM. La solució per gestionar els teus clients, iniciatives, oportunitats, accions comercials i vendes realitzades    Gestió de clients: emmagatzemar i consultar les dades de cada client des de la seva alta    Gestió de Clients potencials (Leads)    Gestió d’oportunitats: la solució permet gestionar totes les oportunitats de negoci que comportin l’enviament al client potencial ofertes i pressupostos. A més, la solució contempla l’estat de cada oportunitat (en anàlisi, oferta presentada, negociació, guanyades, cancel·lades, etc.).    Crear accions i tasques comercials, tant manualment com automàtica.    Extreure reporting mitjançant indicadors (KPI´s), informes per al seguiment i monitorització de l’activitat comercial amb dades mensuals, acumulades i/o comparatives entre diferents exercicis comercials.    Alertes de Clients    Programari per a la gestió centralitzada de la documentació A3ERP

A partir de 40€/mes per usuari

5. Business Intelligence i Analítica

Import màxim de subvenció 4.000€

Amb A3ERP i el seu mòdul de Business Intelligence analitza les finances, els marges, els processos, les vendes, les compres, la rotació, el marge, els inventaris… Generar informes personalitzats amb els indicadors claus per cada usuari. Prendre les decisions correctes amb la informació detallada i de forma interactiva.
Creació de panells de dades estructurades i visuals: disposaràs de panells de dades personalitzades amb dades rellevants i diferents formes de visualització.
Exportació de dades: podràs exportar dades a imatges o a documents d’Excel, creant sinergies i compatibilitats amb diferents programes que utilitzis comunament

A partir de 40€/mes per usuari

6. Gestió de procesos (ERP)

Import màxim de subvenció 6.000€

El programari de gestió A3ERP unifica les diferents àrees de l’empresa. Així et garantim una gestió eficient: el nostre ERP programari t’ofereix una visió global del teu negoci en temps real, a més del control i traçabilitat de tots els processos productius i administratius. Podràs automatitzar tasques, optimitzar recursos i accedir a la informació que necessites en uns clics.
El nostre sistema de planificació de recursos empresarials s’adapta a tot tipus d’empresa, segons les seves necessitats i sector d’activitat. A més, disposem d’una àmplia varietat de mòduls i solucions verticals especialitzades. A3ERP està adaptat al Subministrament Immediat d’Informació (SII)
a3ERP permet tenir tota la informació del teu negoci en una mateixa base de dades: comptabilitat, facturació, magatzem, CRM, nòmines, etc. D’aquesta manera, evitaràs errors i duplicitats en la gestió de la informació, a més de disposar d’un únic punt d’accés a les dades.

A partir de 40€/mes per usuari

7. Factura electrònica

Import màxim de subvenció 1.000€

Amb A3ERP podreu tenir digitalitzat el flux d’emissió de les factures als vostres clients.

    Factures en format estructurat

    Factures il·limitades

    Clients il·limitats

    Enviament de factures per correu electrònic

    Enviament eFact i FACE

A partir de 40€/mes per usuari

8. Serveis i eines d'oficina virtual

Serveis i eines d’oficines virtuals. Tot inclòs al paquet de Microsoft Office, incloent Microsoft Sharepoint i Microsoft Teams.
Las eines de productivitat més utilitzades en les empreses. Microsoft 365 no només agrupa aplicacions amb Word, Excel i PowerPoint, sino que a més reuneix les millors utilitats amb serveis en el núvol, administració de dispositius i seguretat avançada.
Connectar-se des de qualsevol lloc . Col·laborar i crear en temps real.

Des de 9€/usuari/mes

9. Comunicacions segures

Import màxim de subvenció 6.000€

La solució Router/Firewall i VPN pels usuaris remots
• Ens permet tenir un control d’accés dels usuaris remots al nostre sistema, vinculats al “Active directory”
• Segmentació de Xarxa
• Permet establir connexions xifrades extrem a extrem entre seus d’empresa
• Solucions UTM de Watchguard. Es proporcionen eines de control i de seguretat a nivell perimetral per protegir la infraestructura i les dades de l’empresa.

A partir de 900€

10. Ciberseguretat

Import màxim de subvenció 6.000€

Ciberseguretat online. Antivirus i serveis adicionals de còpies al núvol. Protegeixi la seva xarxa enfront de vulnerabilitats conegudes, desconegudes i ocultes. Detecció d’amenaces avançada
Protecció d’endpoints, tallafocs, gestors de contrasenyes o qualsevol altra eina destinada a millorar la seguretat.

Solucions d’anàlisi i monitorització del trànsit que es produeixi a la vostra xarxa, així com del flux de correu electrònic que es produeixi a la vostra organització.

A partir de 1.500€