Marketing Online

Des de SGE, en colaboració amb Sistemes Figueres, oferim serveis integrals de Màrqueting Online, SEO/SEM

Especialitzat en l’obtenció de leads en Internet, el màrqueting En línia aconsegueix captar contactes que estan interessats a sol·licitar pressupostos, a requerir serveis que es presten, col·laboracions, interessats en … , per tant amb potencials clients que ja han fet un pas per a ser clients.

Gestionem de manera rigorosa tot el ventall necessari:

 1. Optimització de la posició en internet a través de la gestió del màrqueting en línia, en les diferents plataformes AdWords Google i Display, Facebook Ads, ReMarketing…
 2. Seguiment d’aquest trànsit , per a convertir en rendible la web, creant landing pages, millorant processos i en definitiva fent més visible la pàgina web.
 3. Planificació de l’estratègia a seguir en les xarxes socials, dissenyant el lèxic que representa amb millor ràting les paraules claus a seguir.
 4. Seguiment constant en els cercadors perquè el remarketing online de la seva pàgina web superi a la resta de competidors en el posicionament estratègic d’internet.

Aquests factors són els que avalen l’excel·lència d’una pàgina web i són punts clau del nostre treball de posicionament d’una web en la primera línia del mercat virtual.

Per a tenir èxit en internet és necessari aconseguir un bon posicionament de la teva pàgina web en els cercadors i principalment en google.

El 90% dels usuaris no van més enllà de la primera pàgina de resultats del cercador, per això aconseguir les millors posicions possibles és fonamental perquè la web sigui visitada. L’eina Search Engine Optimization (SEO) ajuda a aconseguir els primers llocs en cercadors i aconseguir un bon posicionament del trànsit cap a la teva pàgina web.

Els avantatges del posicionament web:

 1. Inversió menor que en els mitjans tradicionals.
 2. Augment del valor de la marca, presència online.
 3. Quan un usuari necessita els teus serveis, et troba.
 4. Increment de visites i clients potencials.
 5. Resultats estables en el temps.
 6. Test de seguiment dels resultats
 7. Redisseny de campanyes de màrqueting en línia per a aconseguir l’excel·lència.

Incrementar el trànsit efectiu al seu lloc web s’aconsegueix amb estratégias per a promocionar les seves pàgines Web en Internet mitjançant campanyes SEO (google, yahoo, Bing…), SEM( Google adwords, Facebook Ads, Yahoo!

 1. SEO: El posicionament en cercadors et permet enfocar-te en una audiència determinada que ja està buscant d’una manera activa el teu producte o servei. Aquest trànsit orgànic, optimitzant el cost cap a la teva pàgina. A través del SEO pot tenir, si ho canalitzem i enfoquem correctament, l’alt grau de conversió que tots volem.
 2. SEM: Gràcies als anuncis que mostren els diferents cercadors, les empreses poden arribar als seus clients de manera selectiva i focalitzada. Els anuncis es mostren quan un usuari introdueix en una cerca alguna paraula clau relacionada amb els nostres productes. Destaca la possibilitat de pagar només quan algú faci clic en el nostre anunci, de tal forma que la inversió en publicitat es destina només a persones realment interessades en ella.
 3. Social màrqueting : El nostre Servei de Màrqueting amb Xarxes Socials suposarà que per mitjà d’una campanya de Màrqueting Social aconseguiràs que els teus visitants i els teus clients potencials puguin relacionar-se, mantenir converses i contactes online a través de les moltes Xarxes Socials que avui existeixen, amb excel·lents resultats per al teu negoci, establint la imágen de la teva marca, haciendola atractiva i amb presència i incrementant la seva visibilitat en la tota la xarxa, utilitzant per a això les xarxes socials més rellevants (Facebook, Twitter, Hi5, MySpace, Msn, Youtube,etc.) això et col·locarà en un lloc privilegiat dins del teu sector enfront de la teva competència.Fidelizando la relacion amb cadascun dels teus clients i els visitants d’aquestes xarxes , portant-los de seguidors a prospectes (potencials clients), com així tambén disposar de constants oportunitats de negocis i mercat gairebé diàriament.Utilitzant estratègies i aconseguint augmentar dràsticament el trànsit segmentat al teu lloc web i augmentar considerablement el nombre d’enllaços entrants a aquest, la qual cosa beneficiarà el posicionament natural o orgànic d’aquesta web en els sistemes de cercadors d’internet.Aconseguint una forma pràctica i senzilla de publicitar el teu lloc web gratuïtament utilitzant el màrqueting viral del “boca boca”.