Programació a Mida

Integracions i desenvolupaments

Són cada vegada més les empreses que necessiten petites aplicacions personalitzades per a solucionar certes necessitats que no permet realitzar el ERP, o integrar el seu ERP amb altres aplicacions externes.

En SGE tenim un departament de desenvolupament intern que ens permet realitzar aquests projectes amb garanties.

DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS / PROGRAMARI (WEB , MÒBIL, ESCRIPTORI)

Oferim un servei integral de desenvolupament d’aplicacions per a cobrir les necessitats de projectes específics on els programes genèrics no són capaços d’arribar. Els nostres serveis inclouen el desenvolupament per a tota mena de plataformes així com web, mòbil o escriptori i per als principals sistemes operatius facilitant d’aquesta manera la compatibilitat amb qualsevol dispositiu. Comptem amb un equip de desenvolupament d’enginyers altament qualificats per a superar qualsevol repte tecnològic sense importar les dimensions del projecte i un equip de disseny que treballa conjuntament durant tot el cicle de desenvolupament de l’aplicació per a afinar al màxim la navegació dels usuaris, funcionalitats i afinitat de les expectatives del client i de la seva sol·licitud.

DISSENY GRÀFIC

Des de SGE prestem la màxima d’atenció als detalls i oferim un servei integral de disseny gràfic, d’aquesta manera obtenim uns resultats professionals en tots els projectes.

El nostre equip propi de disseny aporta idees durant tot el cicle de vida de l’aplicació, adaptant-se als ràpids canvis de la societat i les noves possibilitats tecnològiques.

A més, oferim serveis de outsourcing de disseny gràfic offline i disseny multimèdia online cobrint totes les necessitats del seu negoci. Bàners, Imatge corporativa i web xàrter, anuncis, fulls de mà, díptics, tríptics targetes de visita, fullets, catàlegs i molt més.

MARKETING ONLINE

Serveis integrals de màrqueting online, SEU i SEM, especialitzats en la captació de clients a través d’internet, posicionament en els principals cercadors, anàlisis de resultats, seguiment, creant la seva presència professional en internet, l’ajudem a vendre més…