Assessorament i consultoria informàtica

Assessorament

Els ràpids i continus canvis tecnològics ens exigeixen disposar de sistemes informàtics que ens facilitin i accelerin els processos per tal de poder ser competitius.

A SGE el nostre objectiu es assessorar el client buscant les millors solucions informàtiques, tant a nivell de hardware i de software, com a nivell organitzatiu, per tal d’obtenir la millor solució per a la seva Empresa.

Existeixen múltiples solucions informàtiques, però l’empresa necessita aplicacions àgils, que generin la informació necessària i que aquesta estigui segura, tant en casos de desastre com perquè no arribi a mans no desitjades.

Consultoría

Software

La nostra empresa l’ajudarà a analitzar diferents eines i veure quals són les que millor s’adapten a les seves necessitats i pressupost. Amb total independència de qualsevol proveïdor.

Si està pensant a fer una aplicació a mesura l’ajudarem en el procés de definició i negociació amb proveïdors perquè obtingui el màxim rendiment a la seva inversió.

Gestió de la informació

Avui dia, un dels majors reptes de les empreses és el de la correcta gestió de la informació que emmagatzemen de manera digital.

Podem ajudar-lo a crear polítiques de gestió dels seus fitxers i correus electrònics, que permetin a la seva empresa un correcte i eficaç emmagatzematge d’aquests, facilitant l’accés i reduint els seus costos d’emmagatzematge i suport.

Sistemes

L’ajudem a optimitzar les seves inversions en sistemes informàtics. Buscant les solucions que millor s’adaptin a les seves necessitats.

També l’ajudem a reduir els seus consums energètics, avaluant les seves instal·lacions, els equips, les necessitats de refrigeració reals, etc.

Connectivitat i xarxes

Els nostres experts l’ajudaran a planificar la millor infraestructura de telecomunicacions.

L’ajudem a planificar la seva infraestructura, aconsellant-li sobre les tecnologies més adequades per a les seves necessitats i pressupost.